Sauna’s

Traditionele sauna's

Het belangrijkste voordeel van de sauna is het welzijn dat het biedt, dat wil zeggen een totale ontspanning van de spieren die spanningen wegneemt en stress verlicht.

Wij ontwikkelen voor u de beste traditionele sauna’s op basis van uw behoeften en het soort hout dat u wilt.

De Voordelen van een Sauna

Waarom Zou Je Een Sauna Plaatsen?

Classic sauna's

Onze Classic Sauna’s zijn volledig gemaakt van Scandinavisch grenen hout en bieden de mogelijkheid om te genieten van een eeuwenoude ontspanningstherapie voor de beste prijs en kwaliteit.

De Classic Sauna’s hebben standaard afmetingen of kunnen op basis van de beschikbare ruimte op maat gebouwd worden. Classic Sauna’s zijn oorspronkelijk uitgerust met een verwarming met geïntegreerde regeling en bevatten al een set basisaccessoires, zoals stenen, thermo-hygrometer, zandloper, emmer en kuip.

Privilege sauna's

In de Privilege Sauna’s kan u genieten van een voorouderlijke ontspanningstherapie in een ruimte met eenvoudige en moderne lijnen.

Deze serie is gemaakt uit eersteklas knoestvrij hout (Abachi) en heeft de traditionele uitstraling van een Finse sauna.

De Privilege Sauna’s kunnen worden op maat worden gebouwd op basis van uw ruimte. De Privilege Sauna’s zijn origineel uitgerust met een kachel met geïntegreerde regeling en bevatten al een set basisaccessoires, namelijk de stenen, thermo-hygrometer, zandloper, emmer en kuip.

Kubik sauna's

De Kubik Sauna’s, gemaakt in Abachi is een exclusief model van Carvertek en is uniek in vele opzichten. De Sauna wordt verlicht door een elegante balk van witte LED’s die de elegantie benadrukken.

Nieuw bij Carvertek! Subliem Sauna’s

Geniet van onze Sublime – diepe ontspanning – wij zorgen voor een serene en gastvrije omgeving die rust uitstraalt en je toelaat lichaam en geest te ontspannen. Laat je meevoeren door momenten van rust en kalmte.