Jacuzzi’s

JACUZZI’S ZOALS IN DE ROMEINSE BADHUIZEN

Wie droomt niet van een jacuzi, een spa, een bubbelbad … Hoe je het ook benoemt, iedereen heeft er deugd van!

Na een drukke dag nog even ontspannen. Heerlijk warm water geeft je een instant gevoel van luxe. Met het ganse gezin of met vrienden genieten… De Romeinen waren er zich reeds meer dan 2000 jaar geleden bewust van: het warme water ontspant zowel geest als lichaam.

Onze spa’s en jacuzzi’s zijn slim en vakkundig gemaakt. Er werd werkelijk over alles nagedacht. De jets zijn zo geplaatst daar waar ze deugd doen. De spa’s en jacuzzi’s zijn extra geïsoleerd, ideaal om ook in het Belgische klimaat een minimum aan elektriciteit te verbruiken. Naast de uitmuntende kwaliteit zijn onze jacuzzi’s gekend voor hun minimalistische design. Maak u klaar voor jaren van genieten en herbronnen! Wij beloven het u!

De Voordelen van Jacuzzi's

Waarom Zou Je Een Jacuzzi Plaatsen?

PORTCRIL: FAMILIEBEDRIJF MET PASSIE VOOR DESIGN

Portcril is een trots familiebedrijf, opgericht in 1996, dat hoogwaardige spa’s, zwemspa’s, hammams, sauna’s en infrarood cabines produceert. De fabriek in Portugal heeft sinds kort een gans nieuwe productielijn, die toelaat om te werken volgens de nieuwste en strengste milieunormen, maar zeker ook met behoud van de gekende kwaliteit.

Portcril heeft niet enkel gestreefd naar kwaliteitsvolle componenten, maar zeker ook naar estetisch adembenemende jacuzzi’s en sauna’s.

De jacuzzi’s zijn duidelijk strakker en mooier, maar blijven van hoge kwaliteit, vandaar de slogan: ‘Portcril, als design en kwaliteit hand in hand gaan’.

CONFIGUREER UW JACUZZI OP MAAT

Kleur van de panelen aan de buitenkant, kleur van de kussens, kleur van de cover, positie van de jets, … alles kan je op maat laten maken en plaatsen!